BABY BOOMER S PRÁŠKOVÝM SPREJOM KROK ZA KROKOM

BABY BOOMER S PRÁŠKOVÝM SPREJOM KROK ZA KROKOM

BABY BOOMER S PRÁŠKOVÝM SPREJOM KROK ZA KROKOM

Zdobenie baby boomu nebolo nikdy také rýchle a jednoduché. Teraz pomocou inovatívnych púdrov v spreji v troch univerzálnych odtieňoch výrazne urýchlite tvorbu nielen tejto klasickej manikúry, ale aj aury nechtov či ombre stylingu. Púdre v spreji sú novinkou, ktorá sa práve objavila v ponuke NEONAIL - pozrite sa, ako si pomocou nich vytvoríte styling krok za krokom.

Módne dekorácie za pár okamihov. Ako používať sprejový prach?

Nedá sa poprieť, že púdre na nechty v spreji sú horúcou novinkou. To nie je prekvapujúce, pretože s ich pomocou môžete pripraviť mnoho obľúbených dekorácií oveľa rýchlejšie a oveľa jednoduchšie, s ktorými si poradia aj začiatočníci. Máte chuť na elegantnú baby boomer manikúru? Púdre na nechty Baby Boomer Airbrush vám pomôžu okamžite vytvoriť dokonalý nail art. Chcete si vytvoriť moderný aura styling nechtov? V tejto situácii budú tiež dokonale fungovať. Sprejový prach doplní aj vytvorenie nadčasového ombre. Chcete svojim nechtom dodať ešte jarnejšiu náladu? Namaľujte si sedmokrásky!

Čo potrebujete na prípravu štýlu baby boomer?

Na prípravu elegantného a nadčasového baby boomer stylingu potrebujete niekoľko produktov. Sú to predovšetkým základné tekutiny a doplnky potrebné na vytvorenie hybridnej manikúry - LED lampa, leštička, pilník, bezprašné vatové tampóny, Cleaner, obľúbený hybridný základ a hybridný top.

Odporúčame najmä Hard Top High Gloss, ktorý dodá dekorácii krásny lesk. Tento produkt má navyše stredne hustú konzistenciu, vďaka čomu sa rýchlo a jednoducho aplikuje. Tradičná, transparentná báza, napr. HARD BASE alebo jej najnovšia verzia HARD BASE THICK, poslúži na nanesenie hydratačného krému pod hybridnú farebnú bázu, ktorá ešte predĺži trvácnosť vášho stylingu.

Na vytvorenie baby boomer dekorácie je dobré použiť hybridný základ s farbou, vďaka čomu skrátite čas stylingu. Na tento účel sa oplatí použiť najmä bázy zo série Baby Boomer - zvoľte bielu White Base a skombinujte s nahým púdrom Baby Boomer Airbrush Peach, ružovým Rose Base a skombinujte s bielym (Baby Boomer Airbrush White) alebo ružovým púdrom (Baby Boomer Airbrush Ružový , alebo béžový Nude Base a skombinujte s bielym prachom. Vybrať si môžete aj jeden z odtieňov Cover Base Protein alebo najnovšie farebné hybridné laky na nechty z kolekcie Baby Bloomer v piatich polopriehľadných, pastelových odtieňoch.

Ako pripraviť módne baby boomer nechty so sprejovým prachom?

Odteraz je príprava baby boomer stylingu naozaj jednoduchá a objavia ho aj začiatočníci. Všetko, čo potrebujete, je trochu cviku a spoľahlivý rozprašovací prach. Keď dáte nechtom ten správny tvar a budete spokojná s ich dĺžkou, pustite sa do zdobenia. Ako pripraviť baby boomer styling s Baby Boomer Airbrush prachom?

Tu sú pokyny krok za krokom.

1. Na zmatnenie nechtov použite leštičku so zrnitosťou 100/180 a potom ich očistite bezprašným vatovým tampónom namočeným v čističi.

2. Na odmastenie nechtovej platničky použite Nail Prep Extra.

3. Naneste tenkú vrstvu HARD BASE bázy a vytvrdzujte ju v LED lampe 30 sekúnd.

4. Naneste tenkú vrstvu akéhokoľvek hybridného základu s farbou. Vybrali sme Cover Base Protein v odtieni Nude Rose. Vytvrdzujte v LED lampe 60 sekúnd.

5. Opätovne použite farebný základ nanesením rovnomernej tenkej vrstvy. Netvrdnúť.

6. Nastriekajte prach Baby Boomer Airbrush na pripravené nechty zo vzdialenosti 10 cm. Skúste ho nastriekať bližšie ku koncu nechtu. Aby ste dosiahli baby boomer efekt, postupne približujte atomizér k nechtu a sústreďte sa na jeho voľný okraj. Takto získate dokonalý farebný prechod.

7. Vytvrdzujte v LED lampe 60 sekúnd.

8. Zaistite styling vrchným dielom HARD TOP HIGH GLOSS. Manikúru vytvrdzujte v LED lampe 40 sekúnd. Pamätajte, že tento vrch má disperznú vrstvu. Asi minútu po vytvrdnutí stylingu ho umyte vatovým tampónom namočeným v čističi. Vďaka tomu sa bude nádherne lesknúť až do ďalšej manikúry.

9. Nakoniec použite DAILY ANTIOXIDANT sérum na zvlhčenie nechtovej kožičky.

V prípade potreby si môžete pozrieť aj video nižšie, ktoré vás krok za krokom prevedie prípravou módneho baby boomer stylingu pomocou prachového spreja.

Na čo si dať pozor pri používaní prachových sprejov?

Ak chcete, aby vaša baby-boomer manikúra vyzerala skutočne bezchybne, skúste sa pri úprave vyvarovať pár chýb.

  • Najskôr naneste prípravok na nevytvrdený podklad a pred nastavením stylingu v LED lampe počkajte pár sekúnd, kým sa v laku neusadí prach.
  • Chcete pridať ďalšiu vrstvu farebného prachu v inom odtieni, aby ste vytvorili ombre vzhľad? Vytvrdnite prvú vrstvu, potom naneste vrstvu vrchného náteru a oprášte celý povrch.
  • Rovnomerne stlačte rozprašovaciu pumpu, aby ste vždy naniesli rovnaké množstvo produktu.
  • Príprava módneho baby boomer stylingu je mimoriadne rýchla a jednoduchá, ak použijete svoj obľúbený odtieň sprejového prachu zo série Baby Bloomer. Stačí pár chvíľ a dokonalú manikúru zvládne aj začiatočník.

All comments

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Výhody:
Vždy po ruke
Celkový názor:
Nevidím nevýhody
Pečať overené zákazníkmi

Marcela B. 15.05.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vždy veľká spokojnosť
Pečať overené zákazníkmi

Júlia J. 15.05.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle doručenie, tovar precízne zabalený, darček
Pečať overené zákazníkmi

Katarína G. 13.05.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle doručenie Kvalitné produkty Dobré ceny Veľký výber
Pečať overené zákazníkmi

Karin B. 13.05.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychle dodanie a super vyber
Pečať overené zákazníkmi

Lucia K. 10.05.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle dodanie,super výrobok
Pečať overené zákazníkmi

Gabriela G. 01.05.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Spokojnosť. Ešte aj darček dostanete. Potešil dobrý pilník.
Pečať overené zákazníkmi

Dagmar P. 30.04.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
rýchle dodanie
Pečať overené zákazníkmi

Marta N. 26.04.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
rýchle doručenie, top produkty+milé prekvapenie k objednávke pribalený darček
Pečať overené zákazníkmi

Slavka Ď. 03.05.2024

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchlost a široký výber tovaru.super a dobré ceny
Pečať overené zákazníkmi

Andrea Z. 21.04.2024

5.005.005.005.005.00

13 rokov s Vami - Slovenská rodinná firma - objednávky vybavujeme obratom